EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Missió, visió i valors

  • Missió

L'EAP Sardenya té l'objectiu d'encarregar-se de l'Atenció Primària de la població integrada en la seva Àrea Bàsica de Salut (ABS). Som un centre sanitari obert a la societat amb la missió d'oferir serveis d'alta qualitat al pacient, utilitzant la tecnologia més innovadora.

 

La qualitat en el servei es fonamenta en una assistència eficaç, amb el mínim de temps d'espera possible i amb un tracte solidari, proper i de confiança.

 

  • Visió

Volem ser un referent dins el Sistema Sanitari de Catalunya com una organització de base associativa, relacionant la nostra organització als valors de la transparència, el prestigi i la innovació.

 

Ser pioner en totes les branques de la nostra activitat, mitjançant iniciatives de comunicació i participació amb els usuaris, oferint noves prestacions, utilitzant noves tecnologies, especialment en l'àmbit de les comunicacions, i promovent una activitat de recerca molt professionalitzada.

 

Volem seguir lligats al compromís que sentim envers el medi ambient i seguir millorant i aplicant al nostre dia a dia les pràctiques de reciclatge.

 

  • Valors

Les persones són el valor principal de la nostra organització. Els nostres professionals podran treballar en condicions de seguretat i confort, tindran possibilitats reals de promoció i de millora de la seva capacitació, mantenint un nivell de competència professional òptim. Amb aquesta finalitat oferim plans de formació i el reconeixement més alt per crear un equip cohesionat, sòlid i permanent en el temps.

 

Els valors que fonamenta la nostra tasca són compromís amb les persones, encoratjar al professionalisme, potenciar la recerca i la innovació, integritat i conducta ètica, transparència, excel·lència, eficiència i innovació.

© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat