EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Demanar visita

  • Consulta al CAP

La forma d’accés que considerem més còmoda i més ordenada per als usuaris és la consulta amb cita prèvia. Així evitem llargues esperes innecessàries per a tothom i aconseguim una atenció més adequada a les vostres necessitats. El nostre horari d’atenció és de 8:00 h a 20:00 h de dilluns a divendres i dissabtes de 9:00 h a 14:00 h, només per urgències.

 

És molt senzill: només cal que us poseu en contacte al telèfon 93 567 43 80, reserveu hora des d’aquesta web o bé adreceu-vos personalment al nostre centre. Us informarem sempre del dia i hora més immediata per venir a visitar-vos.

 

Atendrem les urgències mèdiques dins del nostre horari i sempre el més ràpid possible, amb el seu metge/ssa de capçalera o el metge/ssa de guàrdia.

 

No oblideu portar la targeta sanitària individual,  ja que us identifica, permet l'accés als centres i serveis del sistema sanitari públic i facilita els tràmits administratius.

 

  • Atenció a domicili

Aquest servei està a la vostra disposició quan a causa dels vostres problemes de salut no podeu desplaçar-vos al nostre centre.

 

Cal que truqueu per telèfon al 93 567 43 80 i expliqueu el motiu. El personal d’atenció a l’usuari gestionarà la vostra sol·licitud.

 

 

  • Programar Cita Online
  • Accés a la consulta virtual
© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat