EAP Sardenya
Benvinguts a l'Equip d'Atenció Primària Barcelona Sardenya!
Telèfon: 93 567 43 80

Cobertura sanitària del viatger

 

Segons el nostre destí:

  • Desplaçaments dins de Catalunya: per rebre assistència a un centre de la xarxa sanitària pública catalana d’un altre municipi en condició de desplaçat temporal, n'hi ha prou en presentar la Targeta Sanitària Individual.
  • Desplaçaments a la resta de l’Estat espanyol: per rebre assistència sanitària a la resta de l'Estat espanyol, caldrà presentar la Targeta Sanitària Individual juntament amb el seu número d'Afiliació a la Seguretat Social.
  • Desplaçaments per Europa: la Targeta Sanitària Europea és un document personal i intransferible que acredita el dret a rebre les prestacions sanitàries que resultin necessàries, des d'un punt de vista mèdic, durant una estada temporal al territori de l'Espai Econòmic Europeu o Suïssa.

La seva cobertura té en compte la naturalesa de les prestacions i la durada de l'estada prevista, d'acord amb la legislació del país d'estada, independentment que l'objecte de l'estada sigui el turisme, una activitat professional o els estudis. Des de la seva tramitació té una validesa i en la mateixa indica la data de caducitat. Per això, és important assegurar-te que està vigent.

 

Els Estats en els quals té validesa la TSE són:

 

Alemanya, Àustria, Bèlgica, Bulgària, Xipre, Croàcia, Dinamarca, Eslovàquia, Eslovènia, Estònia, Finlàndia, França, Grècia, Hongria Irlanda, Islàndia, Itàlia, Letònia, Liechtenstein, Lituània, Luxemburg, Malta, Noruega, Països Baixos, Polònia, Portugal, Regne Unit, República Txeca, Romania, Suècia i Suïssa.

 

Pot tramitar-la a:

- INSS: C/ Sant Antoni Maria Claret nº 5 -11 - 93 434 53 00

- Internet: www.seg-social.es

  • Desplaçaments fora d’Europa: el viatger haurà d'informar-se si el país de destí té un conveni bilateral amb l'Estat espanyol que inclogui el dret d'atenció sanitària pública. Més informació.
© EAP Sardenya
C/ Sardenya, 466 · 08025 Barcelona · 93 567 43 80 · ajuda@eapsardenya.cat